Webfestival 2015

I was just accepted to the Webfestival 2015 competition, so fingers crossed!

C/P from the official site (since, well, this is for Croatian users – so, fellow citizens, do join in!):

Tema ovogodišnjeg Webfestivala su osobne web stranice koje se u kontekstu natjecanja promatraju kao zbirka digitalnih sadržaja koje prikazuju napredak, razvoj i postignuća nekog pojedinca.

Cilj natjecanje je ukazati na potencijal i važnost osobnih web stranica u vremenu cjeloživotnog učenja i kontinuiranog stručnog usavršavanja te potaknuti CARNetove korisnike, ali i sve ostale, na izradu osobnih web stranica. Također, tijekom trajanja natjecanja ćemo kroz radionice i webinare upoznati korisnike s pojedinim alatima i mogućnostima za izradu osobnih web stranica te ćemo naposljetku autore najboljih osobnih web stranica i nagraditi vrijednim nagradama.

Svi zainteresirani autori mogu se prijaviti u dvije kategorije – Osobne stranice u obrazovanju ili Profesionalne osobne web stranice putem prijavnice dostupne nahttp://webfestival.carnet.hr/2015_prijava . Prijava na natjecanje će biti moguća do 30. rujna 2015. kada će Ocjenjivački sud započeti s ocjenjivanjem pristiglih prijava.

Autorima osobnih web stranica koje stručni Ocjenjivački sud ocijeni najboljima u svakoj kategoriji bit će dodijeljena nagrada u okviru CARNetove korisničke konferencije CUC 2015 koja se ove godine održava u Dubrovniku od 18. –  20. 11. 2015.

Pozivamo sve zainteresirane da se s detaljima natjecanja, pravilima sudjelovanja te kriterijima ocjenjivanja upoznaju na webu natjecanja  te da se prijave na natjecanje.

Written by Nikola Brežnjak